VERBALNI OKRŠAJ

Dopingirana Cyborg uzvratila provokatorici

14.01.2012 u 09:41

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana Ronda Rousey je 'popljuvala' dopingiranu Cristiane Santos, a sada je bivša Strikeforceova prvakinja uzvratila

Nakon što je Cyborg uhvaćena s nedozvoljenim supstancama u tijelu oduzeta joj je titula, a odmah su se javile i neke njezine suparnice. Među najoštrijima je bila nadolazeća neporažena zvijezda Ronda Rosuey koja je izjavila da je oduvijek znala da je Brazilka dopingirana, da nikada nije imala poštovanja prema njoj i da se željela boriti protiv nje da bi joj dokazala da se može pobjeđivati bez dopinga.

Na verbalni napad odlučila je odgovoriti inače šutljiva Cristiane Santos. Njoj je očigledno dozlogrdilo slušati zlobne komentare suparnica koje su u većini slučajeva izbjegavale ući u ring protiv nje.

'Ne volim previše pričati, nego djelovati, ali sada su mi ruke vezane suspenzijom. Prije svega Ronda je od mene bježala jako dugo. Željela sam se boriti protiv nje, ali je ona napustila moju kategoriju. I sada to priča kada zna da se naš meč teško može dogoditi', rekla je Cyborg i dodala:

'Ona je izravno rekla da sam prije uzimala doping i tako je pokazala nepoštovanje prema Atletskoj komisiji, jer sam prošla sve dopinške kontrole nakon ranijih mečeva. Ovo što se sada dogodilo bila je pogreška. Ja uvijek poštujem svoje suparnice, ali s Rondom je drugačije. Ona će imati godinu dana da trenira i ako ima hrabrosti da me tada izazove.'

Inače, neporaženu Rondu Rousey očekuje okršaj protiv Mieshe Tate (3. ožujka), dok je Cristiane Santos suspendirana na godinu dana. Tako da se njihov dvoboj može očekivati tek 2013. Obostrana želja postoji, osim ako Amerikanka ne promijeni mišljenje nakon što se Brazilka vrati u kavez.

Ronda Rousey se već zamjerila Cristiane Santos