GDJE ĆE ZAVRŠITI?

Lijepa Gina rastrgana između MMA-a i filma

04.01.2012 u 12:01

Bionic
Reading

Ljepotica iz kaveza Gina Carano progovorila je pred kamerom o svojoj budućnosti u MMA-u, glumačkoj karijeri, talentiranoj Rondi Rousey…

Portal MMAFighting je napokon pred kamerama uhvatio Ginu Carano. Lijepa gladijatorica većinu svojih odgovora u 15-minutnom razgovoru vezala je uz premijeru filma 'Haywire', ali se prisjetila i svoje zadnje borbe u Strikeforceu protiv Cristiane Santos.

'Sjećam se te borbe. Željela sam puno toga pokazati, ali sam ostala jako razočarana. Nakon meča sam sama sebe pitala što se dogodilo', sukus je njenih izjava.

Okršaj sa ženskim cyborgom bio je njen prvi poraz u karijeri, nakon kojeg je morala predati pojas prvakinje. Prošle su gotovo dvije i pol godine od toga dvoboja.

'Nakon toga sam dobila priliku da se okušam u filmu. Gluma je nešto čime se želim bolje pozabaviti, ali neću forsirati. Sprema se drugi projekt', otkrila je Gina.

Carano se posljednjih godinu dana dovodila u vezu s dva meča, ali od toga nije bilo ništa.

'Imala sam osobnih problema i nisam se mogla boriti', bila je tajnovita po tome pitanju Carano.

Isto kao i na pitanje koje zanima sve njezine fanove. Hoće li se vratiti u kavez MMA-a?

'Vidjet ćemo. Stvarno ne znam. Nemojte se na to kladiti. Nakon premijere filma 'Haywire' (20. prosinca, op. a.) više ću znati.'

Nekadašnja vladarica koja je u MMA-u ostvarila omjer od sedam pobjeda i jednog poraza osvrnula se i na novu nadolazeću snagu Rondu Rousey, koja je u karijeri u tri amaterska i četiri profesionalna meča upisala jednako toliko trijumfa, a sve je protivnice sredila u prvoj minuti prve runde.

'Ona je divna i jako talentirana djevojka. Nevjerojatno je kako završava borbe.'

Trailer Haywire