SAPP OPET U RINGU

Američka zvijer nastavlja biti vreća za udaranje

03.01.2012 u 17:26

Bionic
Reading

Bob Sapp se ne predaje. Ovaj američki borac ne razmišlja o povlačenju iz ringa, a sada će ukrstiti šake s brazilskim gladijatorom Rollesom Graciejem juniorom na MMA turniru u Indoneziji

Američka zvijer posljednjih se godina pretvorila u vreću za udaranje, ali ne pomišlja na mirovinu. Sve dok ima onih koji će dati ček da ga vide u ringu, Sapp će rasprodavati ugled.

Nakon što ga je nedavno nalupao hrvatski borac Maro Perak, bivši igrač američkog nogometa novi susret s ringom imat će u Jakarti (13. veljače). S druge strane stajat će Rolles Gracie junior sin jednog od osnivača brazilskog Jiu-Jitsua.

Gracie je u MMA-u imao šest mečeva i od toga je dobio pet, a pobjeđivao je gušenjem ili polugom. Bit će zanimljivo vidjeti koju će taktiku sada izabrati kada će ispred sebe imati gromadu od 150 kilograma.

Što se tiče Sappa, on je daleko od starih dana slave. Izgubio je posljednjih 12 mečeva kombinirano u kickboxingu i MMA-u, a u ultimate fightu njegov posljednji okršaj koji je trajao dulje od jedne runde dogodio se 2002. protiv Minotaura.

Perak je lako sredio Sappa