STIGLA OPREMA

Pogledajte kako izgleda 75 tona opreme za Arena Ice Fever 2012.

28.12.2011 u 11:21

Bionic
Reading

Šest tegljača sa 75 tona opreme potrebne za postavljanje leda za Arena Ice Fever stiglo je u Zagreb. Operacija 'Medveščak u Areni' je i službeno započela!

Jutros je pred zagrebačku Arenu stiglo šest tegljača punih opreme koja će se koristiti za postavljanje leda za hokejski spektakl Arena Ice Fever presented by Pan što će se od 8. do 22. siječnja 2012. održati u Areni Zagreb.
 
Sveukupna težina opreme za postavljanje leda koja je stigla u šest megategljača s oznakom posebnog transporta iznosila je oko 75 tona. Transport opreme iz Italije do Zagreba trajao je puna četiri dana, a veliku ulogu u tome imala je i tvrtka Trast, partner KHL Medveščak.

Postavljanje leda i zamrzavanje površine u Areni Zagreb ove je sezone povjereno stručnom timu iz Italije koji će uz pomoć domaćih radnika te inozemnih i hrvatskih stručnjaka započeti s izradom ledene površine za utakmicu početkom nove godine.

Prema predviđanjima, postavljanje leda u Areni Zagreb započet će 2. siječnja u ranojutarnjim satima, a sam proces postavljanja leda i zamrzavanja površine trajat će četiri dana, pa se prvi trening zagrebačkih 'medvjeda' u Areni očekuje 7. siječnja 2012. u jutarnjim satima. Podsjetimo se da će zbog karakteristika same Arene ledena površina na kojoj se igraju utakmice biti nešto manja, a svojim dimenzijama ona podsjeća na klizališta na kojima se igraju utakmice lige NHL.

Arena Ice Fever 2012.

  8. siječnja Medveščak - Jesenice
10. siječnja Medveščak - Alba Volan
13. siječnja Medveščak - KAC
15. siječnja Medveščak - Villach
17. siječnja Medveščak - Olimpija
20. siječnja Medveščak - Red Bull
22. siječnja Medveščak - ?