MINOTAURO NA KONOPCIMA

Nakon Cro Copa još jedna legenda pred mirovinom

12.12.2011 u 08:12

Bionic
Reading

Ova godina bila je kobna za mnoge borilačke legende koje su vrhunac slavile u ultimate fightu doživjele u organizaciji Pride. UFC bi sada mogao biti koban i za Antonija Rodriga Nogueiru – Minotaura

Cro Cop se nije najbolje snašao u najjačoj MMA organizaciji te je na kraju karijeru okončao trećim porazom u nizu. Roy Nelson je u penziju poslao hrvatskog borca, a sada je sličan rasplet najavljen i za Minotaura.

Brazilac je u svojem sedmom nastupu pod UFC-om doživio treći poraz. Frank Mir se izvukao iz lošije pozicije te je na kraju slomio ruku Minotauru. Sada slijedi dug oporavak, a predsjednik UFC-a Dana White smatra da bi bilo dobro da se legendarni gladijator ni ne vraća u kavez.

'Morate pogledati njegovu cijelu karijeru. Taj je čovjek vodio strašne ratove. U Prideu se borio s Cro Copom koji ga razbijao strašnim udarcima u tijelo i glavu. Na kraju je izvukao polugu u drugoj rundi. Cijela njegova karijera je rat', rekao je White i dodao:

'Big Nog je dobar momak kojeg nevjerojatno poštujem i znam da će se naljutiti na mene. Nažalost ili na sreću, ja sam onaj koji donosi odluke. Moram sjesti s njim i razgovarati. Ne želim gledati kako dobiva batine. On ili bilo tko drugi.'

A kad tako kaže White tada je sve jasno. Minotauro će morati u mirovinu barem što se tiče mečeva u UFC-u.

Sažetke borbe Minotauro - Mir pogledajte OVDJE