Ostali sportovi ULIXOV BAGARIĆ

Sramota - kako se poigravaju sa sudbinama atletičarki

  • Autor: Agencija VLM
  • 21.11.2011 20:00:26
  • 21.11.2011 19:51:54

Jerko Bagarić održao skupštinu u krčmi, u Izvršni odbor kluba postavio je svoje prijatelje i rođake i u klubu ne želi Lisu Stublić i Anu Šimić

Lisa Stublić i Ana Šimić, atletičarke Zagreba Ulixa, na rubu su očaja. Naime, Jerko Bagarić, predsjednik njihova kluba, kao da na njih više ne računa, a jedna je sigurna putnica na Olimpijske igre u London (Lisa), a druga kandidatkinja.

'Bagarić je održao nelegalnu skupštinu bez znanja atletičara, trenera i članova kluba. U Izvršni odbor kluba postavio je svoje prijatelje i rođake, a, primjerice, u stručnoj komisiji nije našao mjesta za Edu Josipovića i Slavena Petrovića, trenera Ane i Lise. Klub je stalno u blokadi računa, stalno dolaze ovrhe, a kada sam mu ponudio da ću sa 100.000 kuna podmiriti dugove, nije htio ni čuti za to', istaknuo je Anđelko Čalušić, glavni sponzor kluba.

Ana Šimić trenirala je u Splitu, kod Vlašićevih.

'Morala sam se vratiti s priprema jer novac od kluba za pripreme nije dolazio', rekla je Ana, kojoj je sad upitan i nastup u dvoranskoj sezoni.

'Čudno je da se tako netko odriče vrhunskih sportaša. Ana ima potencijal da preskoči dva metra, ali s ovakvom politikom Jerka Bagarića bit će to nemoguće', rekao je Edo Josipović.

Lisa Stublić odradila je jučer trening, ali...

'Pod velikim sam stresom. Ne spavam i ne jedem jer razmišljam hoću li sutra biti na cesti. Mogla sam se vratiti u Ameriku, ali želim nastupati za Hrvatsku', rekla je Lisa Stublić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku