Ostali sportovi ČAK 68 PRIJAVA

Nikad više vozača na porečkom reliju

U organizaciji Auto kluba Skok Racing iz Brtonigle ovog vikenda u Poreču se održava 12. izdanje porečkog relija. Za prvenstvo, koje nosi puni naziv Hyundai Autokuća Košara – 12. Rally Poreč 2011, pristiglo je rekordnih 68 prijava vozača iz šest europskih zemalja

Predsjednik Sportske komisije relija Miroslav Krpan posebno je pohvalio Slovence koji sa 19 posada čine gotovo trećinu prijavljenih, a sudeći po zanimljivom cjelokupnom voznom parku, najavljuje puno ugodnih vožnji i iznenađenja.

Naime, Porečki rally boduje se za Međunarodno regionalno Prvenstvo Hrvatske, Državno Prvenstvo Republike Hrvatske te Prvenstvo regije zapad HAKS-a, a kako je to već tradicionalno zaključno natjecanje reli sezone te općenito automobilističke sezone, porečki je reli često odlučujuće prvenstvo za pojedine pozicije i mjesta.

Rally Poreč sastoji se od 11 brzinskih ispita, od čega su pet na različitim lokacijama: Poreč, Livade, Šterna, Flengi i Kanfanar. Kako najavljuju organizatori, publici će posebno interesantni biti Brzinski ispit 1 i 2 na gradskom parkiralištu Žatika te Shakedown porečkog relija pod nazivom Nagrada Sv. Martin – Coppa San Martino, koji će se održati u subotu od 13 do 17 sati u Taru.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku