Ostali sportovi POSULI SE PEPELOM

Danski suci opovrgli da su im nudili prostitutke

  • Autor: tportal.hr
  • 2.4.2009 18:44:10
  • 2.4.2009 18:13:40

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Sandi Šola posjetio je čelnika IHF-a Hassana Moustafu, a osim uzajamnog komplimentiranja, najvažnija je izjava danskog sudačkog para kojom demantiraju da su im nudili prostitutke

Na sastanku čelnika HRS-a predvođenih predsjednikom Sandijem Šolom s vodećim ljudima Međunarodne rukometne federacije (IHF) predvođenih predsjednikom Hassanom Moustafom u njihovu sjedištu u Baselu postignut je dogovor glede IHF-ovog duga sa Svjetskog prvenstva u Zagrebu.

Na potraživanja Izvršnog odbora SP-a IHF nije imao nikakvih primjedbi, pa se očekuje njihovo skoro podmirenje.

'Usuglasili smo i stavove glede kandidata za nadolazeći kongres IHF-a u lipnju u Egiptu, a ujedno smo pozvali čelnike IHF-a da nam budu gosti prigodom listopadskog obilježavanja 60. godišnjice rukometa u Hrvatskoj. U momčadskom tjednu od 26. listopada do 1. studenoga između ostalog organizirat ćemo utakmicu zlatnih generacija Hrvatske protiv reprezentacije svijeta', rekao je predsjednik Saveza Sandi Šola.

'Također, dobili smo službena priopćenja IHF-a, EHF-a, kao i pisano priopćenje danskih sudaca Pedersena i Olsena, kojima oni opovrgavaju sve optužbe za pokušaj podmićivanja i negiraju da se bilo što od spomenutog dogodilo na službenim večerama. Danci su čak pismeno opovrgnuli da su išta od toga rekli. Poduprli su nas svi delegati i suci koji su bili na spomenutim večerama, negirajući bilo kakve pokušaje podmićivanja, a mi smo tražili da danski sudački par proslijedi tu izjavu svim hrvatskim medijima, što će oni i učiniti. Nanijeli su nam štetu i drago nam je što su se ispričali', dodao je predsjednik Šola.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku