MIROVINA ILI NASTAVAK?

Cro Cop: Teško je napustiti ovaj sport

30.10.2011 u 11:49

Bionic
Reading

Mirko Filipović pobjegao je novinarima u Las Vegasu, no u kratkom razgovoru s predsjednikom UFC-a ostavio je mogućnost da mu borba protiv Nelsona nije bila posljednja

Mirko Filipović se nije želio zadržati u Mandalay Bay Centru u Las Vegasu nakon još jednog teškog poraza u karijeri, ovaj put protiv Royja Nelsona nokautom u 3. rundi. Razočarani Cro Cop je zaobišao sedmu silu i izbjegao eventualno pojavljivanje na press konferenciji.

'Otišao je odmah. Samo se htio maknuti od svega i nije želio biti više tu. Bio je jako uzrujan', opisao je predsjednik UFC-a, Dana White koji također nije imao priliku popričati s Filipovićem koji je najavio i konačno vješanje rukavica o klin kada je u pitanju UFC.

Ipak, novinari su od čelnika UFC-a uspjeli dobiti izjavu koju je hrvatski borac ostavio prije nego što je napustio dvoranu u Las Vegasu.

'Teško je napustiti ovu promociju i ovaj sport. Iako u UFC-u nisam postigao uspjehe kao u ostatku svoje karijere, osjećam da sam napravio sve kako bih imao ukupno gledano jednu uspješnu karijeru', riječi su Mirka Filipovića.

Ukoliko ovo zaista bude posljednji meč našeg borca u američkom oktogonu, njegov će score stati na 4 pobjede i šest poraza. Ovo je bio njegov ukupno 10. poraz u MMA karijeri.