NOVO PRIJATELJSTVO

Maradona Blanki: Ti uvijek možeš doći

24.10.2011 u 22:52

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić na pripremama u Dubaiju imala je neobičan susret s jednim od najboljih nogometaša u povijesti Diegom Maradonom

Aktualna svjetska doprvakinja u skoku u vis, koja će u Dubaiju odraditi samo kratke pripreme kao uvod u olimpijsku sezonu, mogla je birati između dva stadiona. A Blanka je odabrala upravo onaj na kojemu je gotovo u isto vrijeme legendarni Argentinac trebao trenirati sa svojom momčadi Al-Wasla.

Zanimljivost u toj cijeloj priči je što službe osiguranja, po izričitom Maradoninom nalogu, ne dopuštaju nikome boravak na stadionu za vrijeme treninga njegove momčadi, kako ne bi ometali njegov rad.

Hrvatska visašica i njezin otac Joško također su zamoljeni da napuste stadion. Dio stručnog stožera kluba smekšao je Maradonin stav na Blankino prisustvo te su se pozdravili i rukovali. Diego je prepoznao našu Blanku, izmijenili su nekoliko rečenica, a nakon što su se zajedno fotografirali dopustio je našoj atletičarki da nastavi trenirati.

'Diego mi je rekao da su za mene vrata stadiona otvorena u bilo koje doba dana i noći ', otkrila je Blanka.


Hrvatska visašica neometano je odradila svoj trening na tartan stazi, dok su nogometaši Al-Wasle odrađivali zadatke koje im je namijenio Maradona. Nakon treninga Blanka i Diego ponovo su se pozdravili.

'Dogovorili smo se da ćemo se vidjeti u siječnju kada bih trebala doći u Dohu na brušenje forme za dvoransku sezonu', rekla je Blanka.