LOŠ START PRVAKA

Bruinsi izgubili i treću od četiri odigrane utakmice

13.10.2011 u 09:44

Bionic
Reading

Columbus i Vancouver upisali su poreza u noćašnjim utakmicama, baš kao i aktualni brvaci. Boston je na očajnom posotoku uspješnosti; izbubio je tri od četiri odigrane utakmice

U NHL ligi su u srijedu odigrane tri utakmice, a u jednoj od njih je Carolina kao domaćin pobijedila osvajače Stanley Cupa prošle sezone, momčad Bostona s 3:2. Carolina je u četvrtom nastupu upisala prvu pobjedu, dok su Bruinsi izgubili treću utakmicu u četvrtom ogledu. Hurricanesi su vodili s 2:0 i 3:1, a Boston nije iskoristio niti jednu od pet situacija s igračem više. Ove sezone su Bruinsi u 18 situacija u power-playu zabili samo jedan gol!

Philadelphia je kao domaćin svladala Vancouver s 5:4. Flyersi su tako i u trećem ogledu zadržali maksimalni učinak i imaju 6 bodova. Vodili su s 2:0, 3:1 i 4:2, ali su se Canucksi vratili na 4:4. Pobjedonosni gol za Philadelphiju postigao je branič Andrej Meszaros.

Colorado je u gostima slavio kod Columbusa s 3:2 boljim izvođenjem penala. Coloradu je to druga pobjeda u trećem nastupu, dok je Columbus i četvrti puta uzastopno pretrpio poraz.