ZANIMLJIVA IDEJA!

Romain Mesnil s motkom trčao gol po Parizu

30.03.2009 u 10:21

Bionic
Reading

Francuska atletska zvijezda dosjetila se originalnog načina kako privući sponzore. Romain Mesnil, oboružan samo motkom za skok u vis, trčao je ulicama Pariza i fingirao skokove preko tamošnjih znamenitosti. A sve je ovjekovječio i na videu

Romain Mesnil, francuski prvak u skoku s motkom, ponukan gubitkom sponzora, odlučio se na kreativan način privlačenja ulagača. Posve gol, s motkom u ruci, trčao je ulicama Pariza, a sve je ovjekovječio i video uratkom koji je kasnije postavio na svoju internetsku stranicu i na YouTube. Jasno, mali crni kvadratići skrivaju njegovu muškost, no to ne umanjuje njegovu hrabrost, odlučnost i definitivno ideju kako skrenuti pozornost na sebe.

'Moj dosadašnji sponzor vjerojatno je smanjio proračun i ja sam ostao bez novca', kratki je komentar francuskog prvaka kojemu je Nike otkazao suradnju.

Osvajač srebrne medalje sa Svjetskog atletskog prvenstva u Osaki 2007. svojim je činom svakako pobudio interes javnosti. Prema navodima američkog ESPN-a, snimljeni video uradak objavljen je u brojnim vijestima diljem svijeta i sad zaista postoje realne nade za to da će mu sponzori ponuditi kakav ugovor. Uostalom, možda baš i Nike promijeni mišljenje.