ČIČEROVA ZA TPORTAL

'Nisam vrijeđala Blanku, neću se ni pravdati'

13.09.2011 u 12:00

Bionic
Reading

Svjetska prvakinja u skoku u vis, Anna Čičerova, stigla je u ponedjeljak u Zagreb nakon tjedan dana bolovanja, ali spremna i odlučna da u velikom stilu potvrdi senzacionalnu formu

Još u nedjelju glas 29-godišnje Ruskinje preko telefona bio je unjkav, kao da leži u krevetu i ne misli se iz njega dići barem do idućeg vikenda. No već na razgovor za tportal stigla je naoko sasvim oporavljena i s ambicijama da pokaže Zagrebu i svijetu da je trenutno najbolja svjetska visašica. Nije bježala ni od zaključnog komentara na medijska prepucavanja koja su počela nakon što je poslije SP-a u intervjuu za ruske novine navodno izrazila sumnju u stvarnu ozbiljnost ozljede Blanke Vlašić (ruptura mišića).

Još jednom je iskazala skromnost i veliko poštovanje prema glavnoj suparnici, ali i pokazala kako neke stvari mogu izgledati iz drugog kuta, iz druge, nehrvatske javnosti. Kakve su šanse da na današnjem Zagreb mitingu vidimo natjecanje sa skokovima koji drmaju letvicu svjetskog rekorda, kako ju je preporodilo rođenje kćerkice Nike, kako doživljava Blanku Vlašić, saznajte u videointervjuu za tportal.