BEJZBOL

Zagreb u finalu Interlige bolji od Nade

12.09.2011 u 08:50

Bionic
Reading

Zagrebaši, državni prvaci, za desetak dana igrat će i u finalu Hrvatskog kupa, pa su u prilici da ponove pothvat iz 2008. godine, kada su osvojili tri trofeja

U finalnoj utakmici bejzbolske Interlige Zagreb je u Karlovcu pobijedio Nadu SSM (Split Ship Menagement) 10:7. U susretu za treće mjesto bratislavski Slovan svladao je karlovačku Olimpiju 23:8. U ovoj sezoni u Interligi su sudjelovali klubovi iz Hrvatske, Srbije, Slovačke i Mađarske. Očekuje se da će dogodine, u 15. izdanju, u Interligi sudjelovati i klubovi iz Slovenije.

Zagrebovi bejzbolaši ove sezone postižu uspjeh za uspjehom. Dosad su osvojili već dva trofeja: naslov hrvatskog prvaka i naslov pobjednika međunarodno itekako vrijedne Interlige.

'Za desetak dana u finalu Hrvatskog kupa sastat će se Zagreb i Olimpija. Osvoji li Zagreb i taj trofej, ponovit će pothvat iz 2008. godine, kada je bio bez premca i u natjecanju za bodove, i u Kupu, i u Interligi', kaže Anđelko Haleš, Zagrebov tajnik.

Završnica Interlige u Karlovcu – subota: Zagreb – Olimpija (Karlovac) 8:2, Slovan (Bratislava) – Nada SSM 7:14; nedjelja – za treće mjesto: Olimpija – Slovan 8:23, Zagreb – Nada SSM 10:7.