MAŠTOVITA AKCIJA

Goeff Waugh kupljen je novcem od - piva

11.09.2011 u 13:16

Bionic
Reading

Medveščak i Pan pivo još su prošle sezone pokrenuli akciju 'Kuna za medvjeda', kojom su navijači zagrebačkog kluba tijekom prošle sezone pomagali klubu u prikupljanju financijskih sredstava za dovođenje igračkog pojačanja

Sredinom prošle hokejske sezone zagrebački Medveščak i Pan pokrenuli su akciju 'Kuna za Medvjeda' kojom su navijači zagrebačkog kluba pomagali klubu u prikupljanju financijskih sredstava za dovođenje igračkog pojačanja za doigravanje Ebela. Sredstva su se prikupljala prodajom specijalnog izdanja MAXI Pana, tako da je Pan od svake prodane boce izdvojio 1 kunu za dovođenje igrača koji je trebao pojačati momčad za doigravanje.

U akciji je, u trajanju od 15. studenog 2010. godine do 30. siječnja ove godine, prikupljeno 136.176,00 kuna. Nažalost, zbog brojnih ozljeda i promjena u klubu, a slijedom pravila o bodovanju igrača Ebel lige, dovođenje pojačanja za doigravanje prošle sezone nije bilo moguće ostvariti te je akcija odgođena za početak ove sezone.

Upravo je stoga Goeff Waugh odabran kao novo klupsko pojačanje čije je dovođenje dijelom financirano i sredstvima prikupljenima u akciji 'Kuna za Medvjeda'.

'Hvala navijačima što su sudjelovali u ovoj akciji i omogućili mi da dođem u Hrvatsku! Na meni je sada težak zadatak jer sigurno je da ih ne smijem razočarati svojom igrom! Radujem se igri u Ledenoj dvorani jer svi pričaju samo o atmosferi u dvorani i jedva čekam to doživjeti', kratko je izjavio novi igrač u brlogu zagrebačkih Medvjeda Geoff Waugh.