SERBIA OPEN 2009

Karlović i Ljubičić igraju u Beogradu

26.03.2009 u 10:21

Bionic
Reading

Od 4. do 11. svibnja, Beograd će biti domaćin prvog ATP turnira u Srbiji, a svoj nastup na turniru kojem je domaćin Novak Đoković, potvrdila su i dvojica Hrvata - Ivan Ljubičić i Ivo Karlović

Poznata su imena 19 igrača koji će iz glavnog ždrijeba početi natjecanje na turniru Serbia Open 2009. Uz Novaka Đokovića, trećeg tenisača svijeta, ljubiteljima tenisa na zemljanoj podlozi u Beogradu predstavit će se i naši Ivan Ljubičić i Ivo Karlović. Uz njih trojicu, za najveći udio u 450.000 eura nagradnog fonda borit će se i Čeh Radek Stepanek (19. na ATP listi), Rus Igor Andrejev (21), Rumunj Viktor Hanescu (38).

'Čast mi je što mogu potvrditi da će u svibnju, zajedno s Novakom, igrati i najbolji svjetski tenisači. Oni su oduševljeni što dolaze u Beograd i što će biti upisani kao igrači koji su nastupili na prvom ATP turniru u Srbiji. Siguran sam da će i publika uživati te doživjeti nešto neponovljivo, ali i da će se cijela Srbija osjećati kao dio svijeta', rekao je Goran Đoković, direktor turnira Serbia Open 2009.