PROBLEMI U STARTU

Odgođen početak hrvatskog rukometnog prvenstva

08.09.2011 u 11:59

Bionic
Reading

Zbog novonastalih okolnosti i problematike oko početka rukometne SEHA regionalne lige Natjecateljsko povjerenstvo i Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza donijeli su odluku o odgodi početka natjecanja u Premijer ligi Hrvatske za rukometaše. Tako je 1. kolo Premijer lige Hrvatske odgođeno za sedam dana, umjesto 10. i 11. rujna, Premijer liga će početi 17. i 18. rujna, priopćio je u četvrtak Hrvatski rukometni savez

SEHA regionalna liga broji 12 klubova, 3 iz Bosne i Hercegovine, te po 2 kluba iz Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Srbije, i 1 klub iz Slovačke. U prvom kolu SEHA lige 10. i 11. rujna trebali su igrati Borac Banja Luka - Vardar, Lovćen - Tatran Prešov, Crvena zvezda - NEXE Našice, CO Zagreb - Partizan, Izviđač Ljubuški - Sutjeska, te Metalurg Skoplje - Bosna.

Budući da je beogradski Partizan najavio da neće igrati u SEHA ligi, 13. rujna u Zagrebu će se održati sastanak klubova SEHA lige na kojem će se donijeti konačne odluke o sastavu lige i ostalim važnim aspektima za ustrojstvo regionalnog natjecanja.

No već ovog vikenda, 11. rujna, odigrat će se tri susreta 1. kola SEHA lige i to: Borac – Vardar, Lovćen – Tatran, te Metalurg – Bosna. Termini preostalih utakmica bit će poznati nakon današnjeg sastanka čelnika Rukometnog saveza Srbije i srpskih klubova.