GOTOV ODMOR

Sinkro plivačice Mladosti započinju novu sezonu

07.09.2011 u 19:01

Bionic
Reading

Osvajanjem bronce na otvorenom prvenstvu Španjolske u Barceloni krajem lipnja plivačice kluba sinkroniziranog plivanja Mladost obilježile su još jednu odličnu sezonu i otišle na zasluženi odmor. Lijepo vrijeme i atraktivnu hrvatsku obalu plivačice su iskoristile za aktivni odmor te su organizirale ljetne kampove u Biogradu i Lošinju

Kraj ljeta i odmora mladostašice su obilježile zapaženim nastupom na Noir festivalu u Zadru i službeno označile početak nove sezone. Povratkom u Zagreb započele su s radom i treninzima, ali i nastupima.

Prvi nastup u novoj sezoni imale su u Osijeku na manifestaciji 'Zemlja bez granica' 3. rujna 2011. gdje su nastupile u bazenu, ali i u fontani. Nastupom na već osmoj manifestaciji kreativnosti i stvaralaštva djece i mladih i uključivanja djece s posebnim potrebama plivačice Mladosti su uveličale svečano zatvaranje.

U subotu, 10. rujna, u Koprivnici mladostašice čeka nastup prilikom obilježavanja 20 godina Hrvatskog olimpijskog odbora. Slijede nastupi na Otvorenim danima Mladosti u Zagrebu 17. rujna i mnogi drugi atraktivni nastupi te zahtjevna natjecanja.