tportal.hr

Zagreb
+12
Osijek
+10
Pula
+13
Rijeka
+13
Zadar
+14
Split
+13
Dubrovnik
+12

ATRAKTIVAN LETAČKI I IZLOŽBENI PROGRAM

Zagrebačko nebo ponovno ugošćuje aeromiting

U organizaciji Aerokluba Zagreb, na sportskom aerodromu Lučko u subotu, 3. rujna 2011. održat će se XI. zagrebački aeromiting. Pokrovitelji ovogodišnjeg događanja su Gradonačelnik grada Zagreba, Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport, Zagrebački športski savez i Zagrebački zrakoplovni savez, a organizator najavljuje kako su u cjelodnevnom programu planirane statične izložbe i zasigurno svima najatraktivniji, letački air show

Datum objave:
24.8.2011 9:00

Zadnja izmjena:
1.9.2011 13:46

'Pripreme za ovogodišnji zagrebački aeromiting su u punom tijeku te očekujemo veliki broj posjetitelja kao i prethodnih godina. Svi sudionici će se pobrinuti da pruže nezaboravan doživljaj kako bi gledatelji s nama proveli što ugodniji dan u prirodi', izjavio je Igor Bugarinovski, direktor Aerokluba Zagreb.

S početkom već od devet sati ujutro posjetiteljima će biti omogućeno razgledanje izložbe letjelica i oldtimera, točnije vojnih i policijskih helikoptera, sportskih i ultra lakih aviona te jedrilica, dok će svoje umijeće u popodnevnim satima predstaviti sportski padobranci, padobranske jedinice Hrvatske vojske i Specijalne policije MUP-a, jedrilice, akrobatski avioni, helikopteri i avioni Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, u vremenu od 15 do 18 sati.

Cijena ulaznice za odrasle osobe iznosi 40 kuna, a djeci do 15 godina omogućen je besplatan ulaz. Parking na aerodromu plaća se 20 kuna, a planiran je i pojačan prijevoz ZET-a prema aerodromu.

Najnovije informacije mogu se pronaći na službenoj Facebook stranici XI. zagrebačkog aeromitinga na adresi http://facebook.com/ZGaeromiting.

Rezervni datum u slučaju lošeg vremena je 4. rujna 2011.

Dobitnici prvog kruga

Panoramski let za dvije osobe je osvojila Antonija Katušić.

Po dvije ulaznice za miting su osvojili:

Gordan Valjak
Mirela Pelin
Aurel DelićDobitnici drugog kruga

Po dvije ulaznice za miting su osvojili:

Jelena Fratrić
Ivana Zdelar
Milan Leko


Tandem skok padobranom je osvojio Tomislav Džoić.

Let jedrilicom je osvojio Davor Franjković.
Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr