ČETVORICA NA JEDNOGA

Na tribinama iscipelarili poznatog riječkog trenera

24.03.2009 u 08:24

Bionic
Reading

Poznati riječki odbojkaški trener i šef stručnog stožera ŽOK-a Rijeka KVIG, Igor Lovrinov, navodno je sudjelovao u tučnjavi s najmanje četvoricom mladića u subotu navečer u Kostreni, piše Novi list

U Policijskoj upravi primorsko-goranskoj potvrđeno je da su njihovi službenici intervenirali za vrijeme odigravanja utakmice druge lige zapad između odbojkašica domaće Kostrene i gošći iz ŽOK-a Turnić. Delegat utakmice Vasko Pinzovski je u službeni zapisnik unio da je utakmica prekinuta, ali nisu je prekinuli suci, već su sve igračice jednostavno prestale igrati, kada je primijećeno koškanje na tribinama. U izvještaju stoji da se u fizički obračun s Lovrinovim uključio i trener igračica Turnića, Siniša Kodan, a utakmica je nakon sukoba nastavljena.

Nekolicina očevidaca rekla je da Lovrinov u klasičnom 'cipelarenju' izvukao deblji kraj.

'U 20.10, telefonski je dojavljeno da je u kostrenskoj dvorani došlo do narušavanja javnog reda i mira između jedne starije i četiri mlađe osobe, no do dolaska policijskih službenika situacija se primirila, a izgrednici razišli. Situaciju su smirili redari u dvorani, a sukob je navodno izbio zbog pušenja', rekla je glasnogovornica Policijske uprave Mirjana Kulaš.