DEFINITIVNO OSTAJE!

Kristanova operacija 'ohladila' ruski SKA

14.07.2011 u 19:16

Bionic
Reading

Robert Kristan dugo je vremena bio na meti ruske momčadi SKA iz Sankt Peterburga, no problem s koljenom i njegova konačna operacija onemogućila je slovenskog golmana da zaigra u super jakom KHL-u

Dok nekome ne smrkne, drugome ne svane! Staru narodnu mudrost svakako možemo primijeniti na Roberta Kristana, fenomenalnog slovenskog golmana, koji je bio tek na korak od odlaska u Rusiju. Naime, SKA iz Sankt Peterburga dugo je vabio Lixa u svoje redove, no odustao je nakon Kristanove nedavne operacije koljena.

Slovenski Šport TV prenosi Kristanove riječi, prema kojima je sasvim jasno da bi aktualni golman Medveščaka itekako iskoristio klauzulu u ugovoru koja mu dopušta odlazak u klub poput SKA-a.

'Ništa od toga, nažalost. Operacija koljena me spriječila da odem bilo kud. Koljeno više ne otiče i nadam se da sam se riješio i svih tih silnih punktura. Sad mi je najvažnije da se što prije oporavim i priključim momčadi na pripremama', kazao je među ostalim za slovenski Šport TV veliki golman i dodao kako još hoda na štakama.

Dio priprema Medveščak će odraditi na Rogli, a Kristan očekuje da će tamo biti 1. kolovoza.