STO NASTUPA PREKO DVA METRA

Blanka večeras ulazi u društvo Kostadinove

30.06.2011 u 12:57

Bionic
Reading

Ni kriva ni dužna Lausana bi u Blankinoj sportskoj karijeri mogla zauzeti posebno mjesto, nešto kao Zagreb 2009. s epskim nastupom kada je u fantastičnoj seriji 190, 195, 200, 205 i 208 cm sve u prvom pokušaju ugrozila 210 cm ili savršene svjetske titule u Osaki i Berlinu ili kao prošlogodišnja europska titula u Barceloni

Sa Splitom je brojka nastupa iznad dva metra stala na 99 te bi u mogućem lijepom raspletu u četvrtak navečer (20,30), na njezinom ovogodišnjem četvrtom nastupu iz serije Dijamantna liga ta brojka mogla postati troznamenkastom.

Samo je Štefka Konstadinova sa 129 ispred nje, a Kajsa Berquist s respektabilnih, ali dalekih 52 treća u povijesti', piše na internetskoj stranici blanka-vlasic.hr

Zato nije nevažno da na ovom nastupu najbolja svjetska atletičarka u 2010. ima dostojne protivnice u Ruskinji Čičerovoj i Šveđanki Green.

'Ako preskoči dva metra, bit će joj to stoto natjecanje na kojem je to uspjela napraviti. Mislio sam da će to biti u Splitu, ali nije. Nije važno. Butelja najkvalitetnijeg vina već je spremna i popit ću je bez problema', rekao je Joško Vlašić.

Blankin najbolji skok