ZAGREBAČKE SIRENE

Proljetna sinkro revija na Savi

11.06.2011 u 17:41

Bionic
Reading

Članice zagrebačke Mladosti na plivalištu uza Savu razgalile su mnoštvo na tribinama. Od najmlađih snikroniziranih plivačica do seniorki smjenjivale su se gledateljima privlačne točke uz dobru glazbu

Pokazalo se još jednom da je proljetna revija Mladosti pri završetku sezone postigla pun pogodak. Plivačice su nastupile u kostimima u kojima su, inače, bile slikane za izložbu 'Sirene postoje', autora Marjana Radovića, majstora podvodne fotografije. Izložba je u suradnji s Mladosti bila u galeriji Hrvatske pošte u Jurišićevoj ulici.

'Najveći pljesak dobile su Male sirene koje su uz pratnju dječjeg zbora Bajka predočile Afriku u plivalištu', istaknula je Tamara Smetko-Martinov, glavna trenerica Mladosti. Osim nje, proljetnu reviju pripremale su još Nataša Marinović, Vana Babić, Maja Kukec i Vlatka Matić-Pivac. Na čelu kluba su predsjednica Gordana Furjan-Mandić te članice Izvršnog odbora Ela Mihovilović-Brkić i Marina Marinović-Rajković.

Uz rub plivališta, zahtjevnom točkom acrobalansa, pljesak su izmamile Nikolina Komljenović i Ana Lamza.

'Revija je završila seniorskom kombinacijom, kao dijelom programa koji će mladostašice pokazati za tjedan dana na otvorenom prvenstvu Španjolske u Barceloni', obavijestila je Tamara Smetko-Martinov.