MITING S. DALMACIJE

Blanka 24. lipnja skače na splitskoj rivi

10.06.2011 u 19:07

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić će 24. lipnja ove godine skakati na Rivi na petom međunarodnom mitingu Slobodne Dalmacije na kojem će za tu namjenu biti postavljeno skakalište za skok u vis na raskrižju Rive i Marmontove ulice, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare organizatora mitinga

'Ove godine smo se odlučili organizirati miting na Rivi jer pravimo priču za naš grad i svijet, a i Blanka na ovakav način želi nastupiti u svojem Splitu i počastiti sugrađane ovakvim događajem', rekao je Ivan Veštić, predsjednik Atletskog splitskog kluba (ASK), organizatora ovog ovog mitinga.

Prioćena je i Blankina poruka iz New Yorka, gdje se nalazi uoči strašnjeg nastupa u tom gradu. Ona je rekla kako je usredotočena na sebe te da ne razmišlja o suparnicama ove sezone.

'Nastojat ću napraviti iskorak u odnosu na dosadašnji dio ovogodišnje sezone, a sva ova gungula ne čini me sretnom jer to nije moj uobičajen ritam', kazala je Blanka.

Joško Vlašić je istaknuo kako Blanki nedostaju dva skoka od dva metra kako bi ih bilo 100 u njenoj karijeri.

'Jedan dvometarski skok Blanka bi mogla napraviti sutra u New Yorku, a stoti na atletskom mitingu na splitskoj Rivi', kazao je Vlašić.

Na konferenciji za novinare je rečeno kako se uz Blanku na mitingu na Rivi očekuju i nastupi Eme Green, Svetlane Školine, Antonete Di Martino i Veneline Veneve.