POZIV KOJI SE NE ODBIJA

Mirko sa šahovnicom u beogradsku Arenu?

12.03.2009 u 19:24

Bionic
Reading

Nakon oporavka od operacije koljena, Mirko Filipović planira se vratiti u ring, a moguće je da će to biti ring beogradske Arene. Hoće li se Cro Cop mlatiti s još nepoznatim protivnikom u šorcu sa šahovnicom usred Beograda? Naravno!

Mirko Filipović uskoro će se ponovno naći u ringu, a lako je moguće da će se to dogoditi tijekom lipnja u beogradskoj Areni. Naime, liječnici koji prate postoperativni tijek Cro Copovog koljena smatraju da je oporavak brži od planiranog i da bi se Mirko vrlo brzo mogao vratiti svojoj ljubavi – mlaćenju suparnika u ringu.

Istovremeno, organizatori priredbe koja bi se sredinom lipnja trebala održati u Beogradu pregovaraju s Filipovićevom menadžerom o njegovom dolasku u Arenu. Jasno, Mirko nema ništa protiv ako se ispoštuju financijski zahtjevi, ali i sigurnosni, jer će Cro Cop, kako to tradicija njegovih borbi i nalaže, u tom slučaju u ring ući u gaćicama s kockastim crveno-bijelim uzorkom.

Koliko je to prihvatljivo organizatorima, zasad nije jasno, no Večernji list zaključuje da će Mirko definitivno ići u Beograd ako prihvate njegove uvijete.