Ostali sportovi DAN SPORTA

Na Jarunu 350 zagrebačkih učenika

  • Autor: B. Vukina
  • 26.5.2011 20:16:11
  • 26.5.2011 19:17:25

U sportsko-rekreacijskim nadmetanjima sudjelovali su đaci iz osnovnih škola Bartola Kašića, Vukomerca, Žutog brijega, Augusta Šenoe, Alojzija Stepinca, Prečkog, Tituša Brezovačkog i Julija Klovića

Više od 350 učenika iz zagrebačkih osnovnih škola Bartola Kašića, Vukomerca, Žutog brijega, Augusta Šenoe, Alojzija Stepinca, Prečkog, Tituša Brezovačkog i Julija Klovića sudjelovalo je na sportsko-rekreacijskom turniru pokraj Malog jezera na Jarunu u povodu Svjetskog dana sporta. Učenici su igrali mali nogomet, odbojku na pijesku, graničar, uličnu košarku i stolni tenis. Sudjelovali su još u malom maratonu i rekreativnom biatlonu te igrama spretko-sretko i budi brži - budi spretniji.

Priredbu je organiziralo društvo za sportsku rekreaciju Sport za sve – Centar na čelu s Karlinom Mužom, a o učenicima i natjecanju skrbili su Sanja Linarić, Davor Gagro, dr. Vesna Vučićević, Biljana Jurković, Ana Brusar, Maja Flego Ostović, Željka Pešec Milić, Iva Sundji, Marija Cvitaš, Hrvoje Habuš, Vedran Kosalec, Ivan Ćorković, Drago Habuš, Dino Bartoluci, Irene Bašić, Boris Okorn, Gordana Seferović, Petra Rajković, Nikolas Wolf, Zdravko Zukolo i Josip Gudelj.

'Milan Mudrovčić, ravnatelj osnovne škole Bartola Kašića, koji je uvijek i u svakoj prigodi pomagao učenicima-sportašima i/ili rekreativcima, na oporavku je u Krapinskim Toplicama. Igre u povodu Svjetskog dana sporta posvećujemo upravo našem ravnatelju u znak zahvalnosti za potporu', rekla je Sanja Linarić, nastavnica tjelesnog odgoja u osnovnoj školi Bartola Kašića i zaljubljenica u odbojku.

Branko Vukina
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku