SPORTSKE IGRE MLADIH

Budi dijelom najljepše sportske priče

20.05.2011 u 11:35

Bionic
Reading

INA Sportske igre mladih pod motom 'Živimo život bez droge jer droga uzima život' daju izuzetno snažnu poruku i potiču djecu da svoje slobodno vrijeme ispune kvalitetnim sadržajem, kao što su sportske aktivnosti

Djeca i mladi od sedam do 18 godina mogu se prijaviti putem službene web stranice www.igremladih.org ili Facebook stranice te na brojeve telefona 021/541-454 i 021/541-455 kao i ispunjavanjem prijavnica na određenim Ininim benzinskim postajama, točnije na INA korneru.

Prijave za ovogodišnje Igre traju do 15. lipnja. Svako dijete koje voli sport, zabavu i druženje pozvano je biti dijelom najljepše sportske priče, biti dijelom INA Sportskih igara mladih. Poseban apel upućujemo roditeljima, učiteljima, nastavnicima i profesorima da djecu potiču na zdrav život i nove aktivnosti u životu te im budu potpora kroz odrastanje.

Sportske igre mladih najveća su amatersko-sportska manifestacija u Europi, osmišljena kao sportska druženja djece osnovnih i srednjih škola koja tijekom školskih praznika, odnosno ljetnih mjeseci mogu sudjelovati u natjecanjima u deset sportova: badminton, graničar, mali nogomet, odbojka, odbojka na pijesku, rukomet, šah, stolni tenis, tenis i ulična košarka.