OPORAVAK PO PLANU

Najjači čovjek na svijetu sve bliže povratku

16.05.2011 u 09:41

Bionic
Reading

Sve je izgledniji povratak UFC-ovog prvaka Caina Velasqueza na borilačkom spektaklu u Houstonu koji je na rasporedu u listopadu

Oporavak Amerikanca meksičkog porijekla ide jako dobro nakon ozljede koju je zaradio u meču za prvaka protiv Brocka Lesnara 23. listopada prošle godine.

Velasquezov povratak spominjao se na UFC-u 136 u Houstonu u Toyota Centru (8. listopada), a i sam borac je potvrdio da je to izgledna opcija.

'Još nisam 100 posto spreman. Liječnik je rekao da mogu trenirati, ali još ne mogu udarati desnom rukom, kao i hrvati se pod najvećim opterećenjem. No mogu raditi puno drugih stvari i doktori kažu da ću do kraja lipnja biti spreman. Stoga mi ostaje još puno vremena za treninge', kazao je Velasquez, dodajući:

'Houston je fantastičan, kao i Anaheim i LA. To su sjajna mjesta za mene za borbu i sretan sam zbog toga. Ali u budućnosti, prije nego što završim karijeru, sigurno se želim boriti u Meksiku.'

Inače, Velasquez bi trebao braniti titulu, ukoliko dođe do meča, protiv pobjednika iz borbe Juniora dos Santosa i Shanea Carwina (11. lipnja, UFC 131).

Cain je sredio Lesnara