ŽDRIJEB U PONEDJELJAK

Zagrebašima se nude HSV, Kiel ili Veszprem

08.03.2009 u 21:31

Bionic
Reading

Nakon odigrane posljednje utakmice drugog kruga rukometne Lige prvaka poznate su sve pozicije u skupinama. Ždrijeb će se održati u ponedjeljak u 18.30 sati u Beču

Löwen je na svom parketu ponizio francuski Chambery rezultatom 40:25. Pobjeda Nijemaca niti u jednom trenutku nije dolazila u pitanje i Löwen je osigurao mjesto broj jedan u skupini. Tako se fokus Zagreba CO maknuo na prvoplasirane sastave skupina, među kojima se nalazi njihov sljedeći suparnik.

Dakle, Balić i društvo za polufinale će se boriti protiv njemačkih velikana HSV-a i Kiela ili protiv mađarskog Veszprema. Nema sumnje da će predstavnici hrvatskog prvaka 'navijati' za Veszprem, koji je prvu poziciju izborio pobjedom rasterećenog Ademar Leona protiv Flensburga na svom terenu.

U bubnju će se naći: HSV, Löwen, Veszprem, Kiel, Čehovski Medvedi, Zagreb CO, Flensburg i Ciudad Real.

Nakon dvije odigrane faze (10 utakmica) Lige prvaka vodeći strijelac natjecanja je Zagrebov Kiril Lazarov sa 73 gola, jednim više od Veszpremovog Srbina Marka Vujina. Najefikasniji Hrvat u ovom natjecanju je adut HSV-a Blaženko Lacković sa 45 postignutih pogodaka.