SRCE JUNAČKO

Paović puno bolje: Ponovo ću hodati

07.03.2009 u 19:14

Bionic
Reading

Pet tjedana nakon prometne nesreće od čijih joj je posljedica život bio ozbiljno ugrožen Sandra Paović se osjeća puno bolje. Jednako je važno to što se mladoj Vukovarki vratio životni optimizam

Nakon operacija, disanja pomoću aparata, potpune paralize i depresije, Sandra Paović razveselit će mnoge predivnim vijestima.

'Dišem bez pomagala, mogu sama jesti i piti, mičem rukama i osjećam dodire po nogama, što je izuzetno dobar znak', rekla je novinaru Večernjeg lista Branimiru Bradariću hrvatska stolnoteniska reprezentativka.

'Nije lako stalno nepokretno ležati, ali najvažnije je da se stanje poboljšava. Svi se trude oko mene, pa sam prilično umorna. Pomaci su minimalni, ali su izuzetno važni i vesele', kaže Sandra iz kreveta bolnice u francuskom Rouenu.

'Liječnici ne žele izlaziti s prognozama oporavka, ali ja sam po prirodi velik borac. Čvrsto vjerujem da ću ponovno hodati i na kraju se vratiti stolnom tenisu', najljepša je izjava u zadnje vrijeme.

Prilično je izvjesno da će se Sandra u dogledno vrijeme preseliti na rehabilitaciju u švicarski Luzern, gdje su liječnici i oprema specijalizirani za takvu vrstu ozljeda, a dotada Sandra čeka i zahvaljuje svima.

'Ljudi koji mi pružaju podršku dodatan su mi poticaj. Ovo što sam u životu postigla nije palo s neba, već je posljedica mojih odricanja i truda. Sada ću sve svoje kapacitete usmjeriti kako bih pobijedila ozljedu.'