DIJETE NA PUTU

Zbog trudnoće upitan meč lijepe Gine Carano

13.04.2011 u 16:01

Bionic
Reading

Povratak najljepše gladijatorice Gine Carano u Strikeforceov kavez bio je zakazan za 18. lipnja (Dallas). No njezin nastup postao je upitan, jer je suparnica Cindy Dandois trudna

Amerikanka Gina Carano jedna je od najpopularnijih borkinja u svijetu MMA. Ona se u oktogon trebala vratiti sredinom lipnja nakon što se nije borila od poraza od Cristiane Santos 15. kolovoza 2009. godine.

No izvršni direktor Strikeforcea Scott Coker objavio je kako je Ginina suparnica Cindy Dandois već tri i pol mjeseca truda pa je jasno kako se neće moći boriti.

'Jako sam tužna što se ne mogu boriti protiv Gine. Ali s druge strane ovo je blagoslov od Boga da opet postanem majka. Nadam se da ću u ring nakon trudnoće', potvrdila je vijest preko Facebooka Dandois.

Zanimljivo je da je svoj zadnji meč Belgijanka imala prije manje od mjesec dana kada je svladala Nizozemku Jorinu Baars, a tada je bila trudna više od dva mjeseca.

Inače, iz Strikeforcea su ostali zatečeni trudnoćom pa uopće nemaju nikakvu moguću rezervu koja bi uskočila u kavez s Ginom, ali isto tako se nadaju kako će ipak pronaći novu zamjenu.

Meč u kojem se Belgijanka borila trudna