Ostali sportovi ODUSTALI

Kuglačko SP bez Njemačke

Na Svjetskom kuglačkom prvenstvu u Sarajevu od 17. do 28. svibnja neće sudjelovati reprezentacija Njemačke, inače svjetska velesila u tom sportu

'Službeno, njemačka reprezentacija otkazala je sudjelovanje jer nema novca, a neslužbeno se doznaje da je Njemački kuglački savez razjedinjen, da se neki u tom Savezu ne mire promjenom pravila na svjetskim prvenstvima, s činjenicom da svaki kuglač izvodi 120, a ne, kao nekad, 200 hitaca', kaže Boris Mezak, tajnik Hrvatskog kuglačkog saveza.

Evo i skupina na Svjetskom prvenstvu u Sarajevu: žene – A: Austrija, Mađarska, Estonija, Danska; B: HRVATSKA, Češka, Bosna i Hercegovina; C: Slovenija, Slovačka, Makedonija; D: Rumunjska, Srbija, Italija; muškarci – A: Mađarska, Makedonija, Slovačka, Poljska; B: Češka, HRVATSKA, Bosna i Hercegovina, Švedska ili Danska; C: Rumunjska, Francuska, Austrija, Estonija ili Katalonija; D: Srbija, Slovenija, Italija, Crna Gora.

Švedska i Danska te Estonija i Katalonija u Sarajevu će odmjeriti znanje u kvalifikacijama, Pobjednici će izboriti nastup na Svjetskom prvenstvu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Anketa
Može li Hrvatska osvojiti jednak broj medalja i na sljedećim Igrama u Tokiju?

Lige

  • Liga prvaka
  • Europska liga
Pogledaj detaljnu statistiku