UKRAO VLASTITI AUTO!?

Frank Bruno ljutit na englesku policiju

31.03.2011 u 13:00

Bionic
Reading

Nekadašnji boksački velikan Frank Bruno je doživio neugodnost s londonskom policijom i nazvao radio BBC da slušateljima kaže što ima reći o 'čuvarima reda'

Bruno je 1995. bio svjetski prvak po WBC verziji, a godinu kasnije razornim nokautom ga je umirovio Mike Tyson. Danas uživa u plodovima svoga rada, ali još uvijek se ne da omalovažavati.

'Vozio sam se u svom autu kada su me zaustavila dva policajca i pitala jesam li ga maznuo. Mislio sam da sam u skrivenoj kameri', izdiktirao je u eter nervozni Bruno početak priče i nastavio:

'Smijali su se kao neke hijene, ali meni to uopće nije bilo duhovito. Niti su provjerili tablice, jer na njima piše moje ime, niti su obavili osnovne pretrage koje po zakonu moraju obaviti. U autu su imali svu potrebnu opremu, vjerojatno su mogli očitati temperaturu u Teheranu, ali mene su obezvrijedili bez ikakve kontrole. Sramota', 'oprao' je londonske policajce nekada najjači britanski udarač.

Naknadno se priopćenjem javio i Brunov glasnogovornik koji je bio još oštriji:

'Ti neodgovorni službenici su zloupotrijebili svoj položaj. Nekada je zaista žalosno gledati na što se troši novac poreznih obveznika.'