GOTOVO JE?

Šef UFC-a šalje Cro Copa u mirovinu

20.03.2011 u 13:51

Bionic
Reading

Mirko Filipović izgubio je od Brendana Schauba, a kako je najavio predsjednik UFC-a Dana White, možda je to njegova posljednja borba

Iako je Cro Cop imao zajamčen još jedan meč, on se najvjerojatnije neće dogoditi. Prvi čovjek UFC-a Dana White navijestio je to novinarima odmah nakon drugog uzastopnog poraza Cro Copa (Frank Mir, Brendan Schaub).

'Bila je to dobra borba. Baš samo govorio večeras kako je Mirko tvrd. Još se može boriti protiv boraca koji su mlađi, veći i snažniji od njega. To je dokaz njegove kvalitete i kakav je borac bio', rekao je White i zatim dodao:

'Imam puno respekta prema Cro Copu, ali da, moram reći da smo večeras najvjerojatnije posljednji puta vidjeli Mirka kako se bori.'

Novinar portala Mmafighting u nastavku teksta zaključio je da je Mirko Filipović nekada bio teškaš kojeg su se svi najviše bojali zbog njegovih udaraca nogom u glavu. U karijeri je pobjeđivao borce poput Josha Barnetta, Marka Colemana i Wanderlei Silve, ali da se nakon dolaska u UFC 2007. nije nikako prilagodio.

Spomenimo da je Brendan Schaub za udarac kojim je umirovio Mirka dobio i 70 tisuća dolara bonusa za najbolji nokaut večeri na UFC-u 128.