NAVODNO IM PRIJETE

Hokejaši Red Bulla pobjegli iz Ljubljane

06.03.2011 u 17:10

Bionic
Reading

Hokejaši Red Bull Salzburga doputovali su u Ljubljanu na četvrtu utakmicu četvrtfinala EBEL lige. No, prema pisanju slovenskih medija, tri sata prije utakmice pobjegli su iz Ljubljane zbog sigurnosnih razloga

Prema pisanju portala 24ur, hokejaši Red Bull Salzburga u Ljubljani su se osjećali nesigurno te su spakirali stvari i tri sata uoči četvrte utakmice četvrtfinala otputovali iz Ljubljane. 'Bikovi' nakon prve tri utakmice imaju uvjerljivo vodstvo od 3:0 te su u Tivoliju mogli osigurati polufinale.

Prema istom izvoru, branitelji naslova zahtjevali su bolje sigurnosno uvjete jer su ih domaći navijači gađali tijekom prošle utakmice. Međutim, kada su došli u dvoranu vidjeli su da se ništa nije promijenilo te ih je trener Pierre Page posjeo u autobus i poslao kući gdje će večeras odraditi trening. Austrijanci strahuju da će biti kažnjeni porazom 5:0.

'Bio sam uvjeren da će se utakmica odigrati. No, nakon ovoga morat ćemo se sastati i donijeti odluku u vezi ishoda ove utakmice. Pričekajte do sutra ili najkasnije utorka za nju', rekao je direktor EBEL lige Christian Feichtinger.

'Oni su tražili 100 policajaca u dvorani. Pa nije Slovenija Libanon. Sve je to velika komedija trenera Red Bulla Pierrea Pagea', rekao je direktor Olimpije Matjaž Sekelj.