SVE PO PROPISIMA

Kandidatura Splita za EP u atletici poslana u roku

01.03.2011 u 15:16

Bionic
Reading

Vodstvo Hrvatskog atletskog saveza podnijelo je Europskoj atletskoj federaciji u predviđenom roku kandidaturu Splita za domaćinstvo Europskog atletskog prvenstva 2016. godine, izjavila je u utorak za Hinu dogradonačelnica Splita Anđelka Visković

'Kandidaturu su potpisali predsjednik HAS-a Luciano Sušanj i ravnatelj HAS-a Siniša Ergotić, a dokument s potpisom splitskog gradonačelnika Željka Keruma poslat će se nakon što Gradsko vijeće Splita prihvati prijedlog za domaćinstvo, jer su u podnošenju kandidature HAS i Grad Split ravnopravni partneri pa je potreban i potpis splitskog gradonačelnika', kazala je Visković.

Prošlog tjedna je zbog nedostatka kvoruma prekinuta sjednica splitskog Gradskog vijeća prije nego što je na dnevni red došao prijedlog kandidature Splita za domaćina Europskog prvesntva u atletici 2016. godine.

Rok za podnošenje kandidature bio je 28. veljače i taj rok je ispoštovao HAS, a dogradonačelnica Visković vjeruje kako će Europska atletska federacija bez poteškoća naknadno prihvatiti dokument s potpisom gradonačelnika Keruma.