IVICA UŽIVA

Natko: U kombinaciji moram puno bolje

12.02.2011 u 17:13

Bionic
Reading

Tijekom subote je Natko Zrnčić Dim osvojio 28. mjesto u utrci spsuta na skijaškom SP-u, dok se njegov kolega Ivica Kostelić relaksira u Novom Vinodolskom i skuplja snagu za lov na nove medalje

Natko je bio očekivano kritičan prema svojoj slabijoj spustaškoj izvedbi.

'Od početka sam se mučio na stazi i očito mi je nedostajalo snage. Pred kraj su noge bile sve teže i teže i ovo sigurno nije bila moja najbolja vožnja. Za kombinacijski spust ću morati puno bolje voziti ako želim neki bolji plasman. Zaostatak ne smije biti velik kao danas, nadam se da će mi dan odmora pomoći,' već Dim razmišlja o kombinaciji u kojoj će braniti broncu sa zadnjeg SP-a.

Broncu iz supergija već ima Ivica Kostelić koji se rekuperira u Novom Vinodloskom te će se u Garmisch vratiti na utrke veleslaloma i slaloma. Kaže da je odluka o odmoru bila pun pogodak.

'Stvarno se osjećam smireno, odlično spavam i doslovce se punim energijom. Dodatno mi je dobro što svaki dan u Termama Selce kod doktorice Brozičević na aparatu 'vacu sac' popravljam mikrocirkulaciju i odstranjujem višak mliječnih kiselina iz organizma. Siguran sam da ću se puno spremniji vratiti na SP i u kasniji nastavak svjetskog kupa', preko Saveza poručuje Ivica kojemu je fokus savršeno namješten na svjetski kup i osvajanje Velikog kristalnog globusa.

Kombinacija je na rasporedu u ponedjeljak, a veleslalom i povratak Kostelića na prvenstvo uslijedit će u petak.