OBITELJSKO DRUŽENJE

'Medvjedi' s klincima na druženju na Tuškancu

05.02.2011 u 15:25

Bionic
Reading

Hokejaši Medveščaka subotnje su jutro proveli na Tuškancu, uz led s klincima. Umjesto na treningu slikali su se i družili s djecom te po tko zna koji put pokazali kako se sportaši moraju ponašati

Podmladak i ljubimac Mclean

Lijepo vrijeme i pripremljen led izmamili su velik broj građana Zagreba na subotnje druženje s hokejašima Medveščaka. Nije to bilo prvi put da su 'medvjedi' izašli među navijače, no sasvim je jasno da su svakim danom sve popularniji, jer od 11 ujutro pa u narednih nekoliko sati gotovo da i nisu imali vremena za predah. Slikanje, smješkanje, razgovor s klincima i roditeljima, pa opet sve ispočetka. Tako je izgledao radni dan Joela Prpica, Johna Hecimovica, Franka Banhama i ostatka medvjeđe družine.

U cijelu priču izvrsno su se uklopile i obitelji hokejaša koje su također stigle na Tuškanac. Supruge, djeca i kućni ljubimci osjetili su količnu popularnosti i pažnje kojima su bili obasipani hokejaši i sve je djelovalo kao jedan veliki obiteljski tulum. To što je druženje organizirao Citroen nimalo ne umanjuje vrijednost događaja. Sponzori traže svoje mjesto pod suncem, a u Medveščaku su ga očito pronašli.

Za razliku od drugih zagrebačkih klubova, čije sportaše možete vidjeti samo u kafićima, kad ostavljaju dojam da ih i nije baš briga za navijače, 'medvjedi' uspjevaju pomiriti popularnost, profesionalne i obiteljske obaveze te želju navijača za druženjem i upoznavanjem. Bravo 'medvjedi'!