NAKON NOVOG USPJEHA

Ivica: Lijepo sam vozio, rezultat je vrlo dobar

05.02.2011 u 15:25

Bionic
Reading

Nakon petog mjesta u superveleslalomu u Hinterstoderu, Ivica Kostelić bio je zadovoljan. No drugi hrvatski predstavnik Natko Zrnčić-Dim nije imao razloga za osmijeh na licu

Ivica Kostelić još je više povećao vodstvo u ukupnom poretku Svjetskog kupa, a još više veseli njegov odličan nastup u austrijskom skijalištu.

'Staza je odlična, ali teška, pravi Super G, te mogu reći da sam lijepo vozio. Na početku me malo 'podiglo' unatrag, ali sam se dobro izvukao. Skije su mi dobro reagirale, iako se na stazi često mijenjala kvaliteta snijega', prvi su dojmovi Kostelića koje prenosi internet stranica Hrvatskog skijaškog saveza.

'Mislim da je rezultat vrlo dobar, a čestitao sam i pobjedniku Reicheltu, jer je stvarno dobro vozio. A u donjem dijelu staze kao da je letio, dodao je najbolji naš skijaš.

A evo i razmišljanja Natka koji i dalje nema bodova u Super G-iju.

'Vrlo loša vožnja, od samog početka s puno pogrešaka. Napravio sam istu pogrešku gdje i Ivica i Cuche, no ja se nisam izvukao. U velikom zavoju ostao sam na unutarnjoj nozi i odskočio van. šteta, ove godine završio sam samo dva Super G-a, u Lake Louiseu i Kitzbühelu', ispričao je Natko.