AMERIKANAC JE BIO BOLJI

Veić doživio prometnu nesreću, a potom izgubio

01.02.2011 u 17:47

Bionic
Reading

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Antonio Veić poražen je u dvoboju 1. kola ATP turnira u Zagrebu, a u ponedjeljak je doživio i prometnu nesreću, u kojoj je lakše nastradala njegova djevojka.

Veić je nesreći prošao bez ozljeda, a u utorak je poražen od Amerikanca Alexa Bogomolova s 2:6, 7:6 (4), 7:6 (2) u dvoboju koji je zapravo trebao dobiti. Veić je imao set i vodstvo od 5:3, a kada se Amerikanac se čudesno vratio u meču punom obratu i poveo u trećem setu s 4:0, tenisač s Malog Lošinja je sjajno borio i uspio odvući susret u tie-break, u kojem je Bogomolov slavio s 7:2.

'Šteta, ovo sam morao dobiti, protivnik je bio idealan, a moja igra nije bila loša. Nisam se baš ja raspao, već je on u drugom setu odigrao ključne poene sjajno. U trećem setu sam potrošio previše snage na dostizanje zaostatka od 0:4. Izgubio sam, ali se ne žalim jer sam sinoć imao dosta sreće u prometnoj nesreći u kojoj nisam ozlijeđen', kazao je Veić, koji je udes doživio u predjelu Trešnjevke.

'Ja sam vozio, a u automobilu je bila i moja djevojka. Neoprezno sam ušao u jednu ulicu i sudario se s drugim automobilom. Srećom, brzina nije bila velika, a jedino je moja djevojka doživjela manju ozljedu glave. Imao sam dosta sreće', objasnio je Veić, koji se sjetio još jedne nezgode uoči dvoboja.

'Prije tri godine sam u Iranu završio u zatvoru jer sam nosio kratke hlače u šoping centru. To je bilo noć uoči finala, a taj challenger sam nakraju osvojio. Danas nisam bio te sreće', zaključio je Veić.