GOBAC GA OPET MAKNUO

Kljaić: Moja epizoda u hrvatskom rukometu je gotova

01.02.2011 u 12:07

Bionic
Reading

Iako se Neno Kljaić, danas smijenjeni trener rukometaša Zagreb CO-a, nije želio zalijetati dok ne dobije i službenu obavijest iz kluba da je 'bivši', razočaranje nije mogao skriti

Kritičke izjave o radu hrvatskog izbornika Slavka Goluže, izrečene za vrijeme rukometnog SP-a u Švedskoj, očito su bile pogubne za status Nenada Kljaića na klupi Zagreb CO-a. Doduše, prema izjavi prvog čovjeka hrvatskog rukometa, koji se brine i o reprezentaciji, ali i o RK-u Zagreb Croatia osiguranje, Zorana Gopca, razlog otkazu je istek trenerske licence.


'Naprosto smiješno. Uvijek nađu neki razlog. Karikiram, kada te žele maknuti, onda će ti reći i da nisi imao cipele prave boje toga dana. Još ne želim govoriti o razlozima smjene jer nisam dobio objašnjenje, ali mislim da je razlog svima poznat. A sve ću reći na konferenciji za novinare', s velikom dozom razočaranja rekao je Nenad Kljaić, kojem je ovo drugi otkaz na klupi istog kluba.

Prvi su ga put maknuli prije četiri godine, kada je s momčadi bio na prijateljskom turniru i izgubio - nevažnu utakmicu. Nakon njega klupu Zagreba potom je (opet) preuzeo Lino Červar.

'Naravno da sam razočaran. No sada je jasno da je moja epizoda u hrvatskom rukometu gotova. Zna se tko vlada hrvatskim rukometom. I dok se ne dogode velike promjene, u njemu se ne vidim', zaključio je Kljaić.