ČUVAJTE SE JESENICE

T. J. ponovno u Medveščaku

13.01.2011 u 15:00

Bionic
Reading

Iako je unazad mjesec-dva postao viškom u momčadi, T. J. Guidarelli od četvrtka se ponovno priključio elitnoj ekipi Medveščaka, a svoj novi debi imat će već u petak u Jesenicama

Uz Joela Prica, Johna Hecimovica i prošlogodišnjeg igrača Mikea Oullettea, T. J. Guidarelli svakako je najveći ljubimac navijača Medveščaka, pa bi njegov povratak u momčad, nakon kraćeg izbivanja, trebao dobro sjesti fanovima. S obzirom da je i riječ o zaista kvalitetnom napadaču, valja se nadati da će i igra 'medvjeda' biti još učinkovitija i bolja. T. J. je trenirao s momčadi u proteklom razdoblju, pa ne bi trebalo biti prevelikih problema s novim uigravanjem napadačkih linija.

Kako to ponovno izgleda, navijači Medveščaka moći će vidjeti već u petak, samo dan nakon potpisanog novog ugovora Guidarellija i 'medvjeda', kad zagrebački klub gostuje u Jesenicama.

T. J. Guidarelli dobio je otkaz u klubu tijekom crne serije Medveščaka, a mnogi su bili skloni povjerovati da je do raskida ugovora došlo zbog svađe sa ondašnjim trenerom Tedom Satorom, a ne zbog njegovog lošeg učinka na ledu. Navodno je Guidarelli treneru zamjerao česte izmjene napadačkih linija, što je pak rezultiralo nizom poraza koji su u konačnici doveli u pitanje kvalificiranje kluba u doigravanje.