NEMA DILEME

'Medvjedi' sasvim sigurno igraju u Areni

10.01.2011 u 15:55

Bionic
Reading

Kako stvari stoje, saga oko toga hoće li Arena Zagreb otvoriti svoja vrata uskoro će biti završena. Gradonačelnik Zagreba na izvanrednoj je konferenciji za novinare objavio da će u utorak Grad i Zagrebački holding platiti troškove održanja Arene, pa tako ni dugo najavljivani Ice Fever neće biti upitan

Krajem siječnja u Areni Zagreb igra se Ice Fever, utakmice EBEL lige u kojem će Medveščak biti domaćinom četiri utakmice. Kako je Arena Zagreb zatvorena zbog neplaćanja troškova održavanja, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u ponedjeljak ujutro je iznio rješenje problema.

'Grad Zagreb i Zagrebački holding u utorak će platiti popola troškove održavanja Arene Zagreb za 2010. godinu, a na ljudima iz Ingre i Holdinga je da utvrde koliki su stvarni troškovi održavanja. Ako nakon toga ne bude sluha za rješavanje pitanja Arene, onda troškovi nisu ti koji su sporni', kazao je Bandić.

Kako saznajemo od izvora bliskih Medveščaku, utakmice Ice Fevera, za koje je navodno prodano već 40 tisuća ulaznica, nije upitno, a potvrđeno je to i iz Ingre u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima. Medvjedi će sigurno svoje utakmice igrati kako je i planirano, a valjda će u utorak biti i riješeno pitanje dugovanje za održavanje Arena Zagreb.