A DEČKE DUPLO VIŠE

Cure će u utorak bodriti 10 tisuća navijača

03.01.2011 u 17:05

Bionic
Reading

Do danas u 16 sati prodano je preko 4.000 ulaznica za žensku utrku i gotovo 7.000 ulaznica za mušku utrku slaloma za Vip Snow Queen Trophy 2011. Ženski slalom vozi se u utorak, 4. siječnja, a muški je na rasporedu u četvrtak, 6. siječnja

Pojačana prodaja počela je tek početkom prošlog tjedna, a iskustva s prijašnjih utrka pokazuju da prodaja naglo raste u nekoliko zadnjih dana prije utrke. Ulaznice se odlično prodaju i na same dana utrka, jer velik broj gledatelja prati vremensku prognozu i do zadnjeg trenutka čeka s odlukom o odlasku na utrku. Svi su pritom navikli da ulaznica ima dovoljno te da će ih biti i ove godine. Ulaznice su u prodaji u odabranim Vip centrima te poslovnicama Generalturista i Eventima. Kao i svake godine, na dane utrka ulaznice će se od 10,30 do 17 sati prodavati i na Mihaljevcu kod mjesta polaska autobusa te u Turističkoj zajednici Stubičkih Toplica.

Za djecu do sedam godina ulaz je besplatan, za djecu od sedam do 15 godina cijene su 40 i 60 kuna za jedan odnosno oba dana, aza odrasle 100 kuna za jedan i 150 kuna za oba dana. Kupljenom ulaznicom za Vip Snow Queen Trophy 2011. može se ostvariti i popust od 40 posto na karte u svim vlakovima Hrvatskih željeznica. U cijenu ulaznica uključeni su ne samo besplatan prijevoz i zabava nego i hrana i piće i po tome su sljemenske utrke jedinstvene u svijetu.

Budući da je prognoza vrlo povoljna – očekuje se suho, sunčano i hladno vrijeme, gotovo idealni uvjeti za navijanje uživo - te da do sada prodani broj ulaznica prati trendove prijašnjih godina u isto vrijeme, na Sljemenu se na ženskoj utrci očekuje ukupno 10-ak tisuća, a na muškoj 20-ak tisuća ljudi.