NOVAC SE PRIKUPLJA ZA DJECU

Janica i Nika prodajom ulaznica najavile Kraljicu

04.01.2011 u 10:01

Bionic
Reading

Ususret novom izdanju Snježne kraljice, utrci svjetskog skijaškog kupa, najbolja hrvatska sportašica Janica Kostelić pomagala je u prodaji ulaznica

Uoči novog izdanja Snježne kraljice, koje će 4. i 6. siječnja na zagrebačkom Sljemenu okupiti najbolje slalomašice i slalomaše svijeta, danas su se u promociju cijelog događaja uključile i dvije hrvatske skijašice, nažalost bivše, Janica Kostelić i Nika Fleiss.

Djevojke su dva sata prodavale potpisane ulaznice za sedmo izdanje utrka, a cjelokupni prihod od prodanih ulaznica namijenjen je za pomoć Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

'Jako mi je drago što sam dio ove humanitarne akcije kojom pomažemo malim pacijentima osiguravajući im bolje uvjete za oporavak. Hvala svima koji su se odazvali i kupili karte. Doduše, nadam se da će ih biti još jer sav prihod ide za djecu', rekla je Janica.

'Veseli me što smo građanima omogućili da razvesele sebe ili svoje najbliže kupnjom karte za sljemenski skijaški spektakl, ujedno znajući da pomažu nekome', izjavila je Nika Fleiss.

Jednodnevna ulaznica košta 100 kuna, dok ulaznica za oba dana košta 150 kuna. Za djecu do sedam godina ulaz je besplatan, dok je cijena ulaznica za djecu od 7 do 15 godina 40 kuna za jedan dan, odnosno 60 kuna za oba dana.