SLOVENAC GA IGNORIRAO

Razbijene arkade Rotter nasrnuo na suca

06.12.2010 u 21:48

Bionic
Reading

Nekoliko trenutaka prije kraja dvoboja u EBEL ligi, između Vienna Capitalsa i Linza (5:4), hokejaš domaćih Rafael Rotter napao je suca Slovenca Boruta Lešnjaka

U utakmici 25. kola hokejaške EBEL lige, u Beču su igrali domaći Vienna Capitals i Linz, a pobjedu je domaćinima u produžetku osigurao Benoit Gratton. No zanimljivije od raspleta bilo je koju sekundu prije gola, kada je domaći hokejaš Rafael Rotter 'napao' glavnog sucaa Slovenca Boruta Lešnjaka.

'Napao' je namjerno pod navodnicima, jer je Rotter s pravom poludio na sučevo 'sljepilo'. Naime, u dvoboju za pak s Aaronom Mckenzijem, Rotter je dobio visokom palicom po oku, a sudac nije svirao ni prekršaj, a kamoli isključenje suparničkom igraču. Razbijene arkade, s puno krvi po licu, Rotter je pokušao objasniti Lešnjaku njegov previd, a potom ga je i fizički napao zbog čega je sudac završio na ledu.

Istina, Rotterova reakcija nije primjerena ni sportska, ali što je još gore, zbog tog previda sudac neće biti drastično kažnjen, a Rotter bi mogao dobiti od osam pa čak do 32 utakmice zabrane igranja.