TUCAK SE NALJUTIO

'Pljuvali ste nas na tako ružan način i to nam je dalo snage!'

17.08.2016 u 09:44

Bionic
Reading

Hrvatski vaterpolski izbornik Ivica Tucak poručio je još jednom onima koji smatraju da je naša izabrana vrsta proračunato izgubila od Francuske da to nije bilo slučaj te najavio žestoku borbu protiv Crne Gore u polufinalu...

Hrvatska je protiv Rudićevog Brazila uvjerljivom pobjedom 10:6 osigurala ulazak u krug četiri najbolje reprezentacije na Olimpijskim igrama i do subote će se boriti za osvajanje medalje.

Tako se pokazala dobra odluka 'izabrati' domaćina turnira u četvrtfinalu umjesto Srbije, a naš izbornik i dalje uvjerava da takav rasplet nije bio plod kalkulacija, već opuštenosti ekipe te poručuje kritičarima da su dali dodatni motiv reprezentaxciji.

'Koristim ovu priliku da zahvalim i onima koji su nas pljuvali na tako ružan način pričajući o nekakvim kalkulacijama, a mi ništa kalkulirali nismo. Mi smo samo sebe doveli u situaciju da možemo pred tu utakmicu odmoriti najbolje igrače,' izjavio je Ivica Tucak nakon četvrtfinala pa dodao:

'Nama je potpuno bilo nebitno hoćemo li izgubiti tu utakmicu protiv Francuske ili ne, pogotovo kad se znalo da u drugoj grupi ništa bilo nije riješeno. No, takvu salvu vrijeđanja, pljuvanja... Možda su drukčiji kriteriji. Nema veze, to nam je dalo dodatnu snagu.'

Sljedeći hrvatski protivnik bit će u četvrtak Crna Gora u polufinalu.

'Ako ikoga poznamo, onda su to oni. Trenerao sam više od pola te reprezentacije tri godine u Herceg Novom. Iznenadit nas neće s ničim. Pripremamo se ta tešku i rovosku želimo bitku, odigrati muški, pametno i sa srcem. Mi to možemo, ja sam optimist,' zaključio je naš strateg.