KAO PLITAK POTOK

Francuzi razotkrili 'velesilu' koja je uništila Hrvatsku

09.08.2016 u 16:29

Bionic
Reading

Francuski rukometaši blijedo su započeli olimpijski turnir, i prve bodove uzeli su 'mršavom' pobjedom protiv Tunisa. No, danas protiv snažne legije stranaca pod zastavom Katra su pokazali svoju raskoš i moć

Ambiciozni Katar je lakoćom svladao Hrvate na otvaranju turnira i već se počelo pričati kako su među glavnim kandidatima za pobjedničko postolje. No, danas su grubo prizemljeni i vraćeni u realnost. Francuska ih je svladala s gotovo nevjerojatno uvjerljivih 35:20!

Držali su se katarski stranci u prvom poluvremenu kojega je Francuska završila sa 'samo' 16:13, no nastavak je donio rukometnu demonstraciju moći. Zid ispred Omeyera kao da je narastao, a rastrčani plavi letjeli su po terenu i viceprvacima svijeta zabili čak 19 golova u nastavku.

Prednjačio je Luc Abalo sa sedam golova, a Francuzi su ovom pobjedom već osigurali plasman u četvrtfinale. Hrvati će pak u tom smjeru krenuti 's dva dana kašnjenja', noćas protiv Argentine. Zatim ih u dva iduća dvoboja čekaju Danci pa - Francuzi. Vrijeme je da se krene!