NEZADOVOLJSTVO U RIJU

Ovakvu pljusku Neymar od malog dječaka nije očekivao!

09.08.2016 u 10:10

Bionic
Reading

Nakon dvije blijede utakmice bez postignutog pogotka na otvaranju nogometnog turnira u Riju, brazilski nogometaši pod velikim su pritiskom, a svijet je obišla priča o tome kako je jedan dječak 'prepravio' Neymarov dres...

Brazilci polako dižu ruke od muškog nogometa. Nakon bolnog završetka domaćeg SP-a te još goreg nastupa na Copi ove godine, brazilska reprezentacija nastavlja s razočaranjima i u Riju.

Odigrali su Neymar, Gabriel Jesus, Marquinhos i društvo 0:0 protiv Južne Afrike i Iraka, a u posljednjem kolu ako ne pobijede Dansku oprostit će se od daljnjeg natjecanja.

S druge strane, ženska brazilska nogometna reprezentacija niže pobjede i nakon dva kola već je osigurala plasman u četvrtfinale, s već osam postignutih golova.

Zato nije ni čudo priča koja je ovih dana obišla svijet, o brazilskom dječaku koji je na stadion u Riju došao u dresu Neymara, da bi ga prešarao i napisao ime Marte, najbolje brazilske nogometašice svih vremena.

Pljuska je to za Neymara i društvo koji zarađuju beskrajno više od svojih kolegica, a reakcije će biti i puno gore ako protiv Danske u četvrtak Brazilci ispadnu s turnira...