VELIKANI U PROBLEMIMA

U Riju šok za šokom: Nakon Federera, otpada i Nadal?

27.07.2016 u 11:19

Bionic
Reading

Roger Federer zbog ozljede je otkazao svoj nastup na Olimpijskim igrama u Riju, a isto bi se moglo dogoditi i Rafaelu Nadalu...

Organizatori teniskog turnira u Riju nemaju sreće. Roger Federer objavio je u utorak da zbog potrebe za duljim oporavkom operiranog koljena neće nastupiti na Olimpijskim igrama te također propušta i ostatak sezone.

Još ranije su turnir otkazali Miloš Raonić i Tomaš Berdych zbog straha od zika virusa, a prema tvrdnjama španjolskog radija Cadena Ser, vrlo je blizu otkazivanju i Rafael Nadal.

Naime, španjolski 30-godišnji velikan ozlijedio je tijekom Roland Garrosa zglob lijeve ruke i nije uopće igrao u posljednja dva mjeseca. Otkazao je Rafa i turnir u Torontu ovaj tjedan, a čini se da se stanje nije dovoljno popravilo jer je nedavno otkazao i zajednički trening s Andyjem Murrayjem.

Španjolski mediji su skeptični oko nastupa sportaša koji bi trebao nositi zastavu svoje zemlje na otvaranju Igara. Vjeruje se kako će ju nositi i u slučaju otkazivanja nastupa u pojedinačnoj konkurenciji, a nije isključeno niti da će na kraju igrati samo mješovite parove u kombinaciji s Muguruzom.